السبت، 30 يونيو 2012

طريقة عمل بلح شرقيه الاصلية


طريقة عمل بلح  شرقيه الاصلية



الكمية تكفي:9 أشخاصوقت التحضير:60 دقيقةوقت الطهي:20 دقيقةالمقادير:1/2 كيلودقيق 1/2 لترماء كوبزيت 1/2 ملعقة صغيرةملح 1/2 ملعقة صغيرةسكر 1/2 ملعقة صغيرةفانليا مقدارزيت للتحمير مقدارشراب ثقيل جدا عدد 6بيض التحضير:نضع الماء والزيت والملح والسكر على النار
بعد الغليان نضع الدقيق مره واحده
نمزج الخليط جيدا لمده حوالى نصف ساعه
نرفعه من على النار بعد ان اصبح مثل الكوره ولا يلتسق بالكزرولا
نضع العجينه فى العجان ونشغله الى ان تهدا العجينه
نضع البيض واحده واحده مع الضرب المستمر
ونضع الفانليا مع البيض
اذا لاحظنا ان العجينه نشفه نوعا نضع بيضه ذيادهالطبخ: نضع الجينه بكيس به بلبله
نقطع الجينه فى زيت بااااااااااااااااااااارد
نتركها تتحمر مع مراعاه التقليب عند اللزوم لكى تحمر من الوجهين
بعد ما يكون لونها ذهبيا نضعها فى شراب سميك ملاحظات:زيت قلى بلح الشام لالالالالالالالالالازم يكون باااااااااارد

اذا تحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن

ممكن نحشو بلح الشام بحشوات مختلفه مثل 

الشيكولا والكريم شانطى والكريمه الكستر الخطوة الاخيرة:هل اعجبتك الوصفة؟ اذن اضغطي الزر التالي:  الموضوع كاملا: لو عايزة تشوفي الموضوع ده بالكامل و بالصور و بمشاركات العضوات اضغطي هنا:
طريقة عمل بلح الشام حلويات شرقيه في منتدى فتكاتنبذة عن الموضوع: طريقة عمل بلح الشام حلويات شرقيه من قسم حلويات في موقع فتكات بواسطة العضوة عابده الرحمن، اشهى الوصفات واطيب الاكلات مع موقع فتكات! 4 من 5 بتقييم 855 عضوة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق